Seat Leon Cabrio

2001.08.02. 14:50

 
   
   

A gyártás előtti menetpróbák során sikerült lencsevégre kapni a középkategóriás Seat nyitott, kétajtós változatát, amely várhatóan 2003-ban, Genfben lép a nagyközönség elé. A Seat kompakt modelljének láthatóan jót tett a hárommal kevesebb ajtó, és a jó formájú vászontető: kifejezetten sportos hatást kelt, amit a hírek szerint a VW csoport szabványos sportmotorja, a Győrben készülő 1,8 literes hússzelepes turbó, illetve annak 225 lóerős teljesítménye tesz majd hitelessé a csúcsváltozatban. Később várhatóan bemutatkoznak a polgáribb változatok is, bár az kevéssé valószínű, hogy ebbe a karosszériavariánsba is bekerül az 1,4 literes 60 lovas egység. Ami a tetőmegoldást illeti, a ponyvát az egyszerűbb változatoknál kézzel nyithatjuk-csukhatjuk, míg az elektromos tetőmozgatás az extralistát bővíti majd. Természetesen a Leon stílusához nemigen illene a bukókeret, nem is lesz, a kosárfül szerelmeseinek amúgy is ott a Golf nyitott változata...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.