CeAuto: közép-európai autóárak az interneten

2001.08.06. 11:56

 
   
   

Sajátos, de kétségkívül hasznos ötletet valósít meg egy új autós témájú honlap, a CeAuto.com: arra vállalkoztak, hogy Közép-Európa számos országának autóárait egyetlen, több nyelven is elérhető adatbázisba gyűjtik, így segítve azokat, akik szeretnék kihasználni az egyes országok autópiacai közt jelentkező - nem egyszer igen jelentős - árkülönbségeket. Az euróban megadott, ÁFA nélküli árak könnyen összehasonlíthatók, így valóban sok utánajárást megtakaríthatunk, emellett a honlap készítői segítséget is nyújtanak a külföldi autókereskedőkkel való kapcsolatfelvételben. Ehhez kapcsolódik a honlap egyetlen fizetős szolgáltatása is: a cég vállalja a kiválasztott autó külföldről történő házhoz szállítását, amelyért minden országban egységesen 799 eurót kérnek. Az oldalnak egyébként magyar vonatkozása is van: a brit befektetők által létrehozott cég központja Budapesten található.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.