Ford Mondeo: sikeres bemutatkozás

2001.08.07. 13:42

 
   
   

Számos díj, és elismerés után az európai vásárlók is azt bizonyították, hogy a Ford új középkategóriása nem lehet nagyon rossz autó. 2001 első hat hónapjában csak Európában 162.900 Mondeo kelt el, ami az előző év hasonló időszakához képest 67 %-os növekedést jelent. Az elmúlt fél évben számos országban a középkategória legkelendőbb autójává is vált a jelenlegi legnagyobb Ford limuzin, így Anglia, Írország, Hollandia, Dánia, és Norvégia mellett Magyarországon is ebből a típusból adták el a legtöbbet. Németországban is pozitív volt a fogadtatás: az eladások szinte megduplázódtak, a tavalyi 17.170 helyett 33.200 Mondeot adtak el. Összességében a kategória eladásainak 9,8 %-át képviselték a Ford eladásai; hasonló eredményeket utoljára 1995-ben értek el a típussal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.