Honda S2000 - mégsem könnyű elkötni

2001.08.10. 13:07

 
   
   

A brit kormány által finanszírozott Újautó Biztonsági Vizsgálat (NCSR) készítői visszavonták azon megállapításukat, hogy a Honda Roadster tolvajbarát lenne. Az értékelésben adható öt csillagból összesen egyet kapott az S2000, amit a tesztelők jelenleg "adatátviteli hiba" fellépésével magyaráznak. Az NCSR-ben két szempontot vizsgálnak, egyrészt hogy milyen könnyű ellopni az autót, másrészt hogy mennyire könnyű az autóban elhelyezett tárgyak elemelése. Az NCSR tesztben rosszul szerepelni piaci öngyilkosság, ezért ragaszkodott a Honda az azonnali javításhoz, és a széles nyilvánosság előtti helyesbítéshez. A Honda sportkocsi végül három csillagot kapott. A vizsgált autók közül egyébként a Lexus LS430 típusát ítélték a leginkább lopásbiztosnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.