Illést a Le Mans versenysorozatba hívja a Saleen

2001.08.15. 15:04

 
   
   

A nemzetközi hosszútávú autóversenyek világának egyetlen magyar szereplője, Illés Tamás új ajánlatot kapott. Az FIA-GT bajnokságban szereplő versenyzőt a Le Mans versenysorozatba csábítja az RML-Saleen csapat, amely Saleen S7R jelzésű versenyautóival eddig kategóriájában minden versenyen győzött. Illés jelenleg a Rafanelli Ferrari csapattal is tárgyal az FIA-GT-beli folytatásról, mivel eddigi csapatával, a holland GPKL Racing-el szakított. A Saleen valószínűleg a következő három versenyen, Vallenlungában, az amerikai Road Atlanta összecsapáson, és Sepangban indítaná Illést, aki - ha jól szerepel - akár az amerikai együttes jövő évi offenzívájában is szerepet kaphat, így még a Le Mansban tartott 24 óráson való szereplés sem látszik lehetetlennek. Illés még nem fogadta el a Saleen ajánlatát, a döntést várhatóan a jövő hét folyamán születik meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.