Az autógyártók is segítenek katasztrófa hatásainak enyhítésében

2001.09.13. 12:27

 
   
   

Az amerikai autógyártók újrakezdték a munkát, és különböző eszközökkel igyekeznek segíteni a mentésben. A World Trade Center keddi összeomlása után az autógyártók is bezárták a boltot: leállt a termelés, a központi épületeket azonnal evakuálták, a dolgozókat hazaküldték. Szerdára a legtöbb üzemben újra megkezdődött a munka. A mentést megkönnyítendő, a General Motors 250.000 dolláros gyorssegélyt juttatott az Amerikai Vöröskeresztnek, és saját járműparkjának egy részével is segíti a mentési, és helyreállítási munkálatokat. A Ford is azonnal reagált, ők dolgozóik körében szerveztek véradási akciót, igénybe véve a cég belső számítógépes hálózatát, illetve belekezdtek annak felmérésébe, hogy hol segíthetnének a leghatékonyabban. A DaimlerChryslernél egyelőre szintén a helyzet felmérése folyik, bár a Mercedes USA sátrakkal, és anyagiakkal is támogatta a mentési munkálatokat, illetve szintén bekapcsolódott a véradás gyors megszervezésébe.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.