A leggyorsabb mentő?

2001.09.20. 17:58

 
   
   

Egy brit különleges mentőalakulat új fegyvert vet be a gyors reakciót kívánó helyzetek megoldására: a Subrau Impreza WRX-et. Az autót olyan esetekre gondolva szerezték be, ahol a sebesség életet menthet: országúti tömegbaleseteknél, vagy helikopterbalesetek áldozatainak mentésekor. Az autó kiválasztásakor nem csak a sebesség, de a négykerék-hajtásból adódó korlátozott terepjáró képesség is fontos szempont volt: számos esetben csak nehezen járható vidéki utakon közelíthető meg egy baleset helyszíne. A mentő-Impreza megkülönböztető jelzést, és feltűnő festést kapott, emellett a speciális orvosi eszközök tárolására szolgáló rekeszeket alakítottak ki benne, és beépítettek egy navigációs számítógépet is, amely precíz tájékozódást tesz lehetővé.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.