Dr. Szórád József megválik a Porsche Hungariától

2001.09.26. 20:05

 
   
   

A Porsche Hungária sajtóközleménye:


Dr. Szórád József ügyvezető igazgató 2002 márciusával saját elhatározása alapján megválik a Porsche Hungariától. A cég Felügyelő Bizottsága sajnálattal vette tudomásul bejelentését. A Porsche és a Piech család valamint a vállalatcsoport vezetése köszönetét és rendkívüli elismerését fejezte ki a magyarországi Porsche csoport létrehozása, és eredményes működtetése érdekében kifejtett elkötelezett munkájáért.
Dr. Szórád József a Porsche Hungaria 1990-ben történt alapítása óta, 11 évig vezette a magyarországi cégcsoportot. Ez időszak alatt Magyarország egyik legsikeresebb vállaltcsoportjává tette, biztosítva az Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, Weltauto és Porsche márkák kereskedői hálózatának rendkívül gyors fejlődését. Irányítása alatt a Porsche Hungaria a magyar piac vezető gépjármű importőrévé vált. Az elmúlt évtizedben a vállalat több mint 170.000 új gépkocsit értékesített Magyarországon.
Az új ügyvezetés későbbiekben történő kinevezéséig a képviseleti feladatok ellátására Peter Gstattner pénzügyi ügyvezető igazgató és Eppel János Volkswagen márkaigazgató kapnak megbízást.