Kia egyterű-koncepció

2001.09.27. 13:19

 
   
   

A koreai cég egy variálható egyterűt mutatott be, amely a Carens alapjaira épül. Az 1,8 literes benzinmotorral felszerelt, K.ACV nevű autót a cég állítása szerint kifejezetten az európai igényeket szem előtt tartva alakították ki. A jármű a tanulmányautókra jellemző formai játékok mellett elsősorban praktikus erényeket igyekszik felmutatni: elforgatható, és összehajtható ülései jól variálható utasteret eredményeznek, viszonylag magasra állított futóműve pedig gyengébb minőségű utakon is nyugodt utazást biztosít.

 
   
   

A K.ACV számos újszerű részletmegoldást vonultat fel: az első- és hátsó lámpatesteket fénykibocsátó diódák alkotják, az szélvédő tisztántartásáról a hagyományos ablaktörlőlapátok helyett sűrített levegő gondoskodik, a vezető számára fontos információk az ablakra vetítve jelennek meg. A hagyományos visszapillantó tükrük helyett apró kamerákat alkalmaztak a tervezők.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.