Új Toyota modell készül

2001.09.27. 14:43

 
   
   

Japán legnagyobb autógyártója hamarosan leváltja Carina és Corona modelljeit. Az európai Avensis méretosztályába tartozó újdonság Arion és Premio néven kerül forgalomba Japánban. Az érdekes vonalú autó a fantomkép tanúsága szerint a Camry és a Prius modellek stílusjegyeinek sajátos keverékével igyekszik meghódítani a szigetország vásárlóközönségét. A 4,55 méter hosszú autó tágasabb, és praktikusabb lesz, mint elődje, műszaki megoldásai pedig a legmodernebb technológiát képviselik. Az autó háromféle - 1,5, 1,8, és 2,0 literes közvetlen befecskendezéses benzinmotorral kerül forgalomba, amelyek négysebességes, vagy fokozatmentes automataváltóhoz csatlakoznak. Az autót ebben a formájában Európában nem valószínű, hogy forgalmazzák majd, ugyanakkor számos megoldásával találkozhatunk a következő generációs Avensisben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.