Hobbiterepjárón dolgoznak az Rovernél

2001.09.28. 09:09

 
   
   

A képen MG márkajelzéssel látható emelt hasú kombi a brit cég következő meglepetése. A Rover 75 kombi alapjaira épített járművel elsősorban Amerikát szeretné meghódítani a cég, ahol igen sikeresek a hasonló terep-kombik, amilyen a Volvo V70 XC, az Audi Allroad Quattro, vagy a Subaru Forester. Az autó biztosan kapható lesz négykerékhajtással, ám az is lehetséges, hogy egy egyszerűbb kivitelt is piacra dobnak, amelyről a közelmúlt átalakításai nyomán az is elképzelhető, hogy hátsókerék-hajtású lesz. A cég vezetése bizakodó: a Rover név jól cseng a terepjáró-kedvelők közt, és sok szakemberük korábban a Land Rovernél dolgozott, így a szükséges tapasztalatokban sincs hiány. A hírek szerint a következő évre is számos meglepetést tartogatnak az angolok, így már készül a Rover 45 kombi változata, és egy egyterű modellről is érkeznek hírek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.