Jövőre megújul a Subaru Forester

2001.09.28. 11:09

 
   
   

Változatlan alapkoncepció, és megújuló részletmegoldások jellemzik majd az új modellt. Az elsősorban amerikai piacra szánt terep-kombi új változatát a hírek szerint 2002 áprilisában mutatják be. A változtatások elsősorban az autó elejének, és hátuljának felfrissülésében lesznek tetten érhetők: ferdén metszett fényszórók, vízszintesen osztott hűtőrács, és függőleges hátsó lámpatest jellemzik a felújított változatot. Emellett leváltják az eddigi motorokat is: az új egységek megtartják a hagyományos boxer elrendezést, de műszakilag az új, hathengeres motoron alapulnak majd. Elsősorban a kisebb változatoknál lesz érezhető a megnövelt teljesítmény, és az egyenletesebb nyomatékleadás. Természetesen megmarad a kínálatban a turbófeltöltéses változat is, amelyet az automata mellett hatsebességes kézi váltóval is párosítanak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.