Vanquish Vantage: a legerősebb Aston Martin

2001.10.05. 14:12

 
   
   

Jövő tavaszra várható a brit sportkocsi-gyártó csúcsmodelljének új változata. Az autó információink szerint 550 lóerőre növelt teljesítményű motort kap, így menetteljesítmények tekintetében megelőzi legnagyobb riválisát, a Ferrari 550 Maranello modellt. Az olaszok sportkocsiját szintén 2002 elejére újítaják fel, ám az átdolgozott változatba is "csak" 515 lóerős V12-es kerül. A Vanquish Vantage ára a hírek szerint méltó lesz hatalmas teljesítményéhez: legalább 180.000 angol fontot (74 millió forint, ami vám és áfa nélkül értendő) kell kifizetnie annak, aki egy ilyen különlegesség birtokosává szeretne válni. Úgy tűnik hosszabb távon is ez lesz a Vanquish egyetlen különleges kivitele, a korábban sokat emlegetett kabrió, illetve a különlegesen könnyű Vantage S változatok egyelőre lekerültek a napirendről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.