Jövőre várható az új Bentley

2001.10.08. 13:26

 
   
   

Egyelőre MSB, azaz közepes méretű Bentley néven fut a brit gyártó 2002-ben bemutatkozó modellje. A cég jelenlegi luxusmodelljeit alulról kiegészítő, kb. 100.000 fontos árú kupét a hírek szerint a Birmingham Auto Show keretei közt mutatják be. Az autó formavilága állítólag részleteiben az 50-es évek Continental R modelljét idézi, az autó egésze azonban nem utánozza egyetlen korábbi modell vonalvezetését sem. Később az MSB teljes modellsorozattá növi ki magát, a kupét négyajtós limuzin és egy kabrió változat követi, de elképzelhető, hogy egy négykerék-hajtású változat is sorozatban készül majd. Ez utóbbi azért is érdekes, mert eddig csak külön kívánságra építettek négykerék-hajtású változatokat, természetesen borsos felár ellenében.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.