Olvasói kémfotó az új 7-es BMW-ről

2001.10.11. 11:47

Olvasónk lencsevégre kapta az új Hetes tesztkonvoját. A gesztus lenyűgöző, természetesen kultikus Autódoktor pólóval és TotalCar matricákkal jutalmazzuk.

Tisztelt TotalCar!

A történet a következő:

 
   
   

A nyáron egy közel 8000 km-es utazáson vettem részt Franciaországban Spanyolországban és Portugáliában. Már hazafelé jövet Peniscolában (Costa Azahar) találkoztam a BMW gyár tesztcsapatával. Több új hetes BMW volt a csoportban néhány 3-as BMW kíséretében. (Először különben a nagy szögletes utánfutót húzó 3-asok tűntek fel. Ilyen autókkal senki nem húz ilyen utánfutót. Az új heteseket csak utána fedeztem fel.) A hetesek teljesen egyformák voltak, bár az álcázó ragasztás különböző volt rajtuk.

 
   
   

Természetesen a legkevésbé leragasztott kocsikat fényképeztem le. A lökhárítón elöl kis rádió antenna volt látható, ez szerintem a követő kocsik mérés adatgyűjtő utánfutójába küldte az adatokat. Belül az utastér rendkivül formatervezett, hatalmas képernyők és a középkonzol előtt egy fordított egér (track ball) volt látható. A kidolgozás teljesen véglegesnek tűnt, bár az utastér roskadásig volt műszerekkel. A kocsi arányai nagyon érdekesek, sokkal nagyobb mint amilyennek az első pillantásra tűnik. A pólónak és a matricának nagyon örülnék. Köszönöm szépen.

Egri Péter, Budapest

u.i. A totalcar-t nagyon szeretem, minden nap megnézem.