Két éves garancia a Fiatnál

2001.10.15. 10:58

 
   
   

A Fiat Magyarország holnap, a Stilo hazai bemutatójával egy időben két évre növeli összes típusának garanciaidejét. A 2+ névre keresztelt programot a cég a 2002 január 1-ével életbe lépő megfelelő EU irányelv kiterjesztéseként definiálja, azaz a hosszabb garancia nem csak az autó szervizére vonatkozik. Magába foglalja a Fiat országúti segélyszolgálatának igénybe vételét, kölcsönautót a javítás idejére, illetve a megkezdett utazás folytatásának biztosítását, a javított gépkocsi visszajuttatását és szükség esetén szállodai elhelyezést. A garancia és a szolgáltatások érvényességi idejének kiterjesztése egyértelműen a Fiat Stilo bemutatójához kapcsolódik, de a konszern többi Magyarországon forgalmazott márkájára, a Lanciára, és az Alfa Romeora is kiterjed.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.