Teszt alatt a PSA-Fiat egyterű

2001.11.05. 15:18

 
   
   

A Fiat Ulysse utódját kapták lencsevégre szemfüles fotósok tesztelés közben. Az autó, amely alapjaiban azonos a Peugeot 807 és Citroen C7 néven emlegetett típusokkal, a hírek szerint jóval tágasabb és praktikusabb lesz, mint elődje, emellett az új padlólemez kétféle hosszúságban készül majd, így konkurenciát jelenthet a nagyobb egyterűeknek is, amilyen a Renault Grand Espace, vagy a Chrysler Voyager. A képen látható tesztpéldány orr-részének stíluselemei erős hasonlóságot mutatnak a Dobloval: hasonlóan markáns hűtőmaszk és magas lámpák jellemzik, bár ez utóbbiak vízszintes osztása valószínűleg csak a tesztautó álcázását szolgálja. Egyes pletykák szerint az Ulysse-utód nem csak stíluselemeiben különbözik majd jelentősen francia testvéreitől, de műszaki szempontból is észrevehető lesz a különbség. A motorpaletta jórészt a Fiat saját motorjaiból áll majd, többek közt az 1,9 literes JTD dízelmotor, és a Stilo csúcsmodelljéből, illetve a Lancia Kappából már ismert 2,4 literes öthengeres benzinmotor beépítése is várható, emellett a futómű is feszesebb hangolású lesz, mint a PSA változatain.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.