Készül a Daewoo Nubira utódja

2001.11.06. 12:09

 
   
   

Ha minden jól megy, hamarosan bemutatkozhat a Daewoo új típusa, amely a cég amerikai és európai túlélésének fontos eszköze lehet. A feltételes módot a cég és a GM viszonyának tisztázatlan részletei indokolják, ám ha minden a korábbi terveknek megfelelően alakul, akkor a bemutatóra akár már 2002 végén sor kerülhet. Az autó a képek tanúsága szerint jelentős előrelépés a Nubirához képest, szinte minden szempontból. A karosszéria határozott ívekkel és élekkel határolt vonalai szakítanak az előd ultraortodox filozófiájával, emellett láthatóan nagyobb teret határolnak, ami szintén sokat lendíthet a típus jó hírén. A jobb helykínálat alapvetően a megnövelt tengelytáv számlájára írható, ami egyben az autó stabilitását is jótékonyan befolyásolhatja. A motorválaszték a hírek szerint a jelenlegi négyhengeres egységek átdolgozott változataiból, és egy új, 2,5 literes soros (?) hathengeresből áll majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.