Készül az új Subaru Legacy

2001.11.13. 12:57

 
   
   

A japán nagykocsit 2003 elején váltja le a következő generáció. Az új típusról egyelőre elég keveset tudni, ám az már biztos, hogy az autó nem a jelenlegi Impreza finoman szólva furcsa formatervét viszi tovább. Az autó formáját a fantomkép rajzolója szerint a ma divatos lágyan ívelt élek határozzák meg. A Legacy következő generációja nem csak formailag, de műszaki paramétereit tekintve is megújul: az autóba a Subaru új, EZ jelű motorcsaládja kerül, amely a nemrég bemutatott háromliteres hathengeresből és az ebből kifejlesztett új négyhengeres boxermotorokból áll. Új fejlesztés lesz a sportosabb változatokba szánt hatsebességes manuális váltó is. A pletykák szerint a népszerű kombi változat az eddig is hatalmas méretű csomagtér mellett sokkal jobb variálhatósággal (forgatható első, és kivehető hátsó ülések), és a vastagabb C-oszlopnak köszönhetően jóval merevebb karosszériával igyekszik még több vásárlót meghódítani.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.