Parajelenségek 1: meglett a TotalCar mágnesmatrica

2001.11.19. 15:37

 
   
   

Első TotalCar-matricánkat 2001 február 24-én veszítettük el, amikor a BMW X5-öt teszteltük, valahol a budai hegyekben. A Wallisnál lelkünkre kötötték, hogy NEM TEREPJÁRÓ, de gondoltuk, majd azt mi jobban tudjuk. És mentünk egy jókora kört földutakon, szántásban, hegyoldalban. Ekkor vesztettük el az első TotalCar matricát. A három tesztpilóta a veszteséget mélyen átélve is azt mondta, megérte.
Második matricánk a PT Criuser tesztelésekor veszett el. Ez meglett, amikor néhány hét elteltével laptársunk, az Auto5.hu tesztelői alaposabban megvizsgálták a tesztautó belterét. A matricát pedig áthozták, amit utólag is köszönünk. Az X5-öst pedig már el is felejtettük, legalábbis matrica-szempontból. Most azonban videojáték-szakírónk, Gábor Zsigmond jelent meg a TotalCar szerkesztőségében. A kiváló szakíró, aki mostanában néhány PS 2-alkalmazást vizsgál, Üröm térségében nézegetett telket, amikor a sárban ismerős feliratra lett figyelmes. És behozta. És mivel Winkler szakíró otthon felejtette a Subaru Foresteren fotózott (korábban a PT Cruiserben felejtett) matricát, Cat gyorsan le is csutakolta róla a sarat, és Karottával gyorsan elvitték, hogy a sokáig mellőzött matrica az új Minin folytathassa fotomodell-pályafutását.

A matematikusok jelenleg is dolgoznak azon, mennyi esélye van annak, hogy az ürömi sárban olyasvalaki találja meg a TotalCar matricát, aki tudja, miről van szó.