Mitsubishi terep-kabrió Detroitra

2002.01.03. 13:14

 
   
   

A Tokióban bemutatott SUP terepjáró-tanulmány kabrió változatával jelentkezik a Mitsubishi. A SUP különleges megoldásait - generátorként működő indítómotor, hibrid négykerék-hajtás - és friss formatervét megtartva a Cabriolet változat további praktikus részletekkel szolgál: a belső térben használt anyagok vízhatlan kivitelűek, így egy hirtelen jött zivatar sem jelent veszélyt az autóra nézve, az ajtóban, és az ülések támláján elhelyezett rakodóhelyek pedig a kisebb útiholmik elhelyezését könnyítik meg. A Mitsubishi szerint a SUP Cabriolet az igazi napimádók autója, amely ideális eszköz egy-egy kalandos, szabadban töltött hétvégéhez. Az autó hivatalos bemutatója, és az első fotók Január 6-án, a Detroit Motor Show nyitónapján várhatók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.