Alfa 147 turbófeltöltővel

2002.01.22. 16:03

 
   
   

A brit Autodelta azok számára jelent megoldást, akik nem tudják kivárni a 147 GTA megjelenését. Az Alfa Romeók tuningolására szakosodott kis cég a gyáriakkal ellentétben, akik egy nagyobb motort építenek az autóba, turbófeltöltéssel éri el a kívánt teljesítménynövekedést. Az 1,6-os illetve kétliteres négyhengeresek átalakított befecskendező rendszert és egy Garret T25-ös típusú turbófeltöltőt kapnak, amely töltőlevegő-hűtőn keresztül táplálja a hengereket nagynyomású levegővel. A végeredmény meggyőző: a kisebbik motor 180, a nagyobbik pedig kiviteltől függően 205 vagy 230 lóerőt teljesít a kúra után. A cég az autó fékeit és futóművét is képes feljavítani, hogy jobban illeszkedjenek a harapósabb motorhoz. Az átalakítás az optikai csomaggal lesz teljes, amely különféle légterelőket tartalmaz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.