Minihisztéria az Egyesült Államokban

2002.03.26. 15:14

 
   
   

Az USA-ban tömegjeleneteket és felfordulást okozott a Mini Cooper S bemutatója. A neves amerikai szaksite, az AutoWired több kereskedést is felhívott az első hétvége tapasztalatairól érdeklődve.
A Palm Beach-i lerakatban már reggel fél ötkor tolongtak a tesztvezetésre jelentkezők, míg Manhattan-ben több, mint 300-an voltak kíváncsiak a kereskedés megnyitójára, ami így végül késő éjjelig nyitva tartott, hogy mindenki kipróbálhassa a Cooper S-t. Sacramentóban a Niello Mini portája előtt már éjjel elkezdtek gyülekezni a 23 és 60 év közötti érdeklődők, akárcsak nálunk Budaörsön pár hete.
Az Ohio-i Motorwerks Mini tesztautójába eddig több mint 500 kilométert raktak a tesztelők, a Las Vegasba tartó szállítókamion érkezését pedig hatalmas ujjongás kísérte az utcán. A felhívott kereskedők mindegyike jól menő, készpénzes eladásokról számolt be, és állítólag a reklámtárgyak forgalma is jól pörög.
A BMW 20.000 példányt tervez értékesíteni az idén az Államokban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.