Márkaklub találkozók a hétvégén

2002.05.31. 11:30

Még a foci VB sem elég elrettentő a japán autó tulajdonosok számára. A kezdődő őrülettel mit sem törődve erre a hétvégére tűzte ki klubtalálkozóját két márkabaráti kör is: szombaton a Suzukisok Klubjának összejövetelét tartják a Campona parkolójában, míg a Honda hívei a II. Nemzetközi Honda Találkozó keretében három napon keresztül zúznak Budapesten és környékén.
Ízelítő a programokból:

Tisztelt Suzuki tulajdonos!

Meghívjuk Önt és családját a Suzukisok Klubja Egyesület Találkozójára:
Találkozó helyszíne: Budapest Campona 2. emeleti parkoló
Találkozó időpontja: 2002. június 1. Szombat 10 óra
Tervezett programok:
Ügyességi versenyek - Autohifi mérés - Gyorsasági szlalomverseny - Vendég a gyárból - Beszélgetés a Suzukiról Kedvezményes alkatrészvásárlás - Klubtagoknak, vagy leendő klubtagoknak ingyen ebéd.- Tombola
Lehetőség van a klubbelépésre személyesen is!

II. NEMZETKÖZI HONDA Találkozó (HONDA MEETING HUNGARY II.)
Budapest, Mogyoród és környéke, Hungaroring. Időpont: 2002. június 1-2-3. szombat-vasárnap-hétfő.

Szombat délután szabad program, szauna, pezsgőfürdő. Érkezés a szállásra a szombaton érkezőknek 14 órától. Check in a szálláson 15 órától. Köszöntők és a program megnyitása a szállás éttermében 19 órakor. Közös grillvacsora, zenés ismerkedési est.

VASÁRNAP reggeli után gyülekező a parkolóban 8 órától, majd 8 óra 30-kor felvezetéssel közös autózás konvojban a helyszínre, a LURDY HÁZ elkülönített parkolójába,ahol HONDA szépségverseny, autó-hifi - és hangnyomás-verseny kerül lebonyolításra 10 órától. Tuner-show, airbrush-show, sörsátor és meglepetés ügyességi versenyek követik egymást feszes ritmusban. Utazás a szállásra 17 óra 30-tól. Felfrissülést követően indulás a belvárosba, ahonnan közös sétahajózásra indulunk különhajóval
HÉTFŐN korai reggelit követően 7 órakor indulás MOGYORÓDRA, a Hungaroringre, ahol 8 órától a belső parkolóban találkozunk, technikai megbeszélés, 8 óra 30-kor köszöntők következnek. 8 óra 45-kor felvezetéssel közös ismerkedési konvoj a ringen szigorú előzési tilalom mellett -2 teljes kör-!!! 9 órától átlagtartó verseny csoportokban időméréssel! Utcai tuning minden csoportban megengedett. 11 órakor versenyzői -mért- bemutató körök. 12-órakor modellbemutató. Cserkúti József (Öcsi) ismert autóversenyzőnk, többszörös hegyi bajnok és fia távirányításos, profi, 1:5 léptékű Accord modelljei a Ringen !!! 12 óra 30-kor Bessenyei Péter műrepülő világbajnok lélegzetelállító légi akrobatikája a levegőben a Ring felett !!! 13 óra 30-kor szlalomverseny kijelölt pályán női pilótáknak is! 15 órakor eredményhirdetés az F1 Tribünön. Kupák és oklevelek átadása. 15 óra 40-kor közös felvonulás a pályán, a célegyenesben történő megállással, fotózással!! 16 óra 15-től 17 óra 30-ig méretlen körök a pályán a fenti csoportbeosztás szerint . 17 óra 30 és 17 óra 50 között a Ring elhagyása, hazautazás.
A meghívott Márkaklubok képviselőit a 8 óra 45-ös ismerkedési konvojon, a szlalomversenyen és a délutáni méretlen körökön várjuk illetve ezeken vehetnek részt járműveikkel .Klubonként max.2 autót várunk!