A Totalcar MűhelyPRN sorozatának első epizódjában egy korábbi cikkünkből ismert Renault Scénic-kel találkoztunk. Az autóval 2012-ben súlyos balesetet szenvedett az akkori gazdája, majd a roncsnak nyoma veszett, végül újjáélesztve került vissza a forgalomba. Lássuk, mit állapítottak meg róla új sorozatunk helyszínén, a Pryma Autócentrum szakszervizben!

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára, itt találsz 5+1 tippet, melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a Pryma Autócentrumban. Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A  jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre, majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról. 

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.