Bútor Róbert a franciáknál bizonyíthat

2002.10.16. 12:29

 
   
   

A többszörös magyar F2-es és A6-os bajnok a hétvégén megméreti magát a francia Super 1600-os bajnokság murva versenyén, a 19ème Rallye des Cardabelles-en.

A verseny 3 napos, a Millau és Aveyron környéki murván zajlik. A három nap alatt 14 gyorsaságit kell teljesíteni a magyar bajnoknak, aki mellé ezúttal régi navigátora, Táborszki Attila ül be. A magyar páros Citroën Saxo-ján kívül még két nemzetközi páros próbálja megkavarni a francia futam egyhangúságát, a magyarokon kívül ott lesz még a svéd Daniel Carlsson, egy Ford Pumával és a szintén svéd Jonas Kruse, aki első kilométereit fogja ezen a versenyen megtenni a Renault Clio Super 1600-osával.

 
   
   

A verseny hivatalos honlapja is hamarosan szárnyra kap, sőt a futam alatt az eredményeket is nyomon lehet követni, igaz, ezt egy másik honlapon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.