Horváth Boci emlékverseny a Rábaringen

2002.11.05. 10:34

 
   
   

Sajnos egy szomorú esemény történt ralis berkekben az elmúlt hetekben: egyik barátunk Horváth László, akit mindenki csak "Boci Laci"-ként ismert, meghalt! Laci élt-halt a rallyért olyannyira, hogy még mi barátai sem tudtuk, hogy halálos beteg, amikor idén az OMV Tesztrallye-ra (immáron sokadszor) megépítette a pályát a Rábaringen. Versenyzői múltjából, rallye szeretetéből, versenyrendezői ambícióiból kifolyólag sokan ismerték. Valószínűleg mindenki találkozott már vele valamelyik pálya szélén, csak nem tudta, hogy ő az, hiszen Ő mindig a rallye közelében volt.

Valamikor a nyár közepén szereztünk tudomást a gyilkos kórról, s mi magunk sem igazán akartuk ezt az egészet elhinni! Bíztunk felépülésében, júniusban azonban már jelentősen leromlott az állapota. Ekkor Ő sajnos már az életéért küzdött, hiszen talán Maga sem gondolta, hogy 37 évesen itt hagy mindent! Mindent ... a családját, két, nyolc és tízéves lányát, feleségét, szüleit, barátait, ismerőseit, a rallye-t, versenyautóját, a versenyzést, az élményeket...

 
   
   

Arra gondoltuk mi, hátrahagyott barátai, hogy emlékére, na és a családja megsegítésére egy jótékonysági versenyt rendezünk ott, ahol annyit versenyzett, pályát épített, szervizelt: a Rábaringen november 24-én.

A verseny neve:
Horváth "BOCI" Emlékverseny
az OMV kupáért

Elhatároztuk, hogy a nevezésekből és emlékjegyekből (500.-Ft) összegyűlt pénzt - a legszükségesebb kiadásokon felül - családjának adjuk át. Karácsony előtt ez bizonyára jól jön családfenntartó nélkül maradt szeretteinek.

Kedves Rallye Rajongó!

A verseny népszerűsítése érdekében kérjük a Te segítségedet is!

Mi - közvetlen barátai - azon leszünk, hogy felejthetetlenebbé tegyük Laci emlékét, sikeresebbé a versenyt, a barátságot, a szerelmet, amit rallye-nak hívnak!

Köszönjük segítségedet!