Tereprali VB magyarokkal?

2002.05.10. 11:38

 
   
   

Ma kezdődött a tereprali VB (melynek legnépszerűbb futama a híres Dakar) idei harmadik megmérettetése, a Portugál verseny.

Carlos Sousa egy teljesen új építésű Mitsubishivel, a Mitsubishi Portugal csapat színeiben áll rajthoz. A motor is vadonatúj és Japánból érkezett. Az SBM készítette fel a versenyre, akárcsak régebben Jutta Kleinschmidt autóját. Ez a motor teljesen megegyezik Peterhansel-éval, csak ebbe kicsit több ló szorult. Viszont elektronikus diffi nélkül indul a futamon.

 
   
   

A VB előző versenyein részt vettek magyar párosok is. Szalay Balázs- Kiss Sándor-Palik László pilóták és navigátoraik az olaszországi és a tunéziai futam futam után valószinűleg ezen is részt vesznek, de sajnos erről semmilyen információnk nincs egyelőre. A TotalCar azonban nem adja fel. A Tereprali Szakbizottság az Eltűnt Autóversenyzőket Felkutató és Jól Megíró Bizottsággal karöltve megpróbálkozik minden, főleg a magyarokat érintő eseményről beszámolni.

Addig is, íme néhány fotó Sousa új autójáról, és Szalay Balázsék eddigi fellépéseiről

 
 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.