Gyűlölsz, de leszarom

Képzelt este egy Aston Martin Vantage Roadster volánja mögött

2021.10.16. 08:13

Szemedben csak egy gazdag pojáca vagyok. Nagyvállalkozó apuci elkényeztetett fiacskája - valószínűleg ez fut át az agyadon, ahogy a Jászainál állsz a zebránál a munkából hazafelé tartva, én pedig pár centire elhúzok a térded mellett, ahogy épp kielőzöm a sort a buszsávon. A híd közepére már alig látszik valaki a Vantage visszapillantójában: magam mögött hagyom a V8 üvöltését, kinyújtom a bal karom, az arany Jaeger-LeCoultre-öt pedig körbetáncolja a menetszél. Irigyelsz? Pedig hidd el, az én életem sem mindig könnyű.

Az autó írásos tesztjét itt találjátok.

Mégis mi ez?

Évtizedes hagyománya van a Totalcaron az autó központú fikciós műfajnak. Ha ilyesmire vágysz, ki ne hagyd Karotta Lamborghini Espada cikkét, a Kihagyhatatlan szopást, vagy a képzelt A8 tulaj naplóját.

Stump Bandi az automata 370Z-ről írt, Vályi Pista pedig a BMW 535i köré álmodott sztorit, Gyulavitézt a Lexus IS220d ihlette meg.

Ide kívánkozik még Orosz doktor klasszikusa, Antranig Mehrabian és a Bugatti története, Csikós Vajákolás sorozata, és Perkó Rudi Audi A3 e-Tron bemutatója is.

Végül pedig még egy klasszikus videó, Karottától: