2020.05.27. 17:19

Huszonhat év rengeteg idő, ráadásul egy sportos autónál ezek az évek legalább másfeles szorzóval értendők, hiszen erős autót ritkán vesz bárki kíméletes használatra. Az Opel Astra GSI 16V pontos bizonyítéka annak, hogy az Ecotec-korszak előtt mennyire határtalan volt a mérnöki szárnyalás, a C20XE motor története harminc éve tart, aki ismeri, tudja, hogy iszonyatosan tartós konstrukció, nátriumtöltésű szelepekkel, tuningolható alapokkal és az Astrában 150 lóerő teljesítménnyel. A MűhelyPRN 63. epizódjában egy több tulajdonosváltáson átesett, használtként Magyarországra hozott autót vizsgáltunk át az Avalon Bosch Car Service-ben. Igyekszünk segíteni, ha te is ilyen Astrát keresel.

Józsi autóját is ellenőriztük aTotálkár kártörténeti  lekérdezőrendszerben, amely az utóbbi húsz év magyarországi sérülésjavítási kalkulációiból merít. A lekérdezés ingyenes volt, mert a rendszer nem talált korábbi sérülésjavítási kalkulációkat. Amikor a Totálkár érdekes nyomokra bukkan, a lekérdezés 3990 forintba kerül. 

Korábbi epizódok:

Egy BMW akkor is drága, ha öreg
Tanulságos videó az emberről, aki szeretett volna egy jó 745i-t. Tanulj belőle! Imre elmondta, mennyibe van ez neki, döbbenetes szám.
Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.