2020.08.26. 07:17

Egy autó szakszerű és alapos átvizsgálása nem ördöglakat, ha tudod, mit kell nézni és vannak hozzá eszközeid, illetve műhelyed. Ennek a 2006-os Kia Carensnek a példája mutatja, hogy milyen sok, kisebb tételből állhat össze egy nagyobb javítási költség egy viszonylag egyszerű autón. A MűhelyPRN 71. epizódja tanulság mindenkinek, aki az összes megtakarított pénzéért vásárol használt autót, mert nem gondol a használatbavételi költségekre. A Carens állapotát is az Avalon Bosch Car Service-ben mértük fel.

A vásárlás előtti és azt követő csalódások megelőzésére hoztuk létre új szolgáltatásunkat, a  Totalchecket . A MűhelyPRN epizódjaiban megismert szerviz szakértelmét kapod, nincsenek kamerák, csak fontos megállapítások és a végén egy árajánlat, amelyből akkor is tájékozódhatsz, ha nem javíttatni szeretnék, csupán eldönteni, hogy megvásárolsz-e egy autót, vagy sem. A részletekről mindent elmondunk az alábbi cikkben, ahol a szolgáltatási csomagok tartalmát is bemutatjuk és időpontot is foglalhatsz.

Korábbi epizódok:

Menet közben nem kopog, de a kerék kiesne
A legdrágább példány egymillió forint, ez itt a felét érheti, és a 2004-es Suzuki Lianán találtunk egy balesetveszélyes hibát.
Olcsó nagy-Suzuki a családnak: vennéd?
A Lianát a világ számos országában forgalmazták, nem csak Budapestre, de Pakisztánba és Kínába is jutott belőle. Vajon miért ilyen olcsó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.