Pofára esés ellen kemény tények

TotalCheck vásárlás előtti autóátvizsgálás

2020.08.11. 15:19

Az teljesen oké, ha az autóvásárlás előtti éjszakán nehezen alszol, mert izgulsz a lelkesedéstől. Az nem oké, ha azért forgolódsz, mert rettegsz, hogy valami tekert órás, tákolt romhalmazt melegít rád valaki, aki már menekülne belőle.

A TotalCheck nevű használtautó-állapotfelmérő szolgáltatásunkat azért indítottuk, hogy a lehető legkevesebb stresszel járjon az autó-adásvétel. Ha szeretnél nyugodtan autót venni, anélkül, hogy értened kellene hozzá, és lenne saját műhelyed, ha nem akarsz belenyúlni egy pénztemetőbe, ha tudni akarod, mi fér még bele, és mennyit kell félretenned a javításokra, akkor a TotalChecket neked találtuk ki.

Hogy működik a vásárlás előtti átvizsgálás?

A TotalCheck három különböző szintű szolgáltatást kínál. A minimalista verzióban is szakavatott szemek nézik át az autód egy vérprofi műhelyben, a maximalistáknak pedig műszeres vizsgálatok garmadája, fékpadi mérés, próbaút, hibakódtároló-vallatás, rétegvastagság-mérés és kárelőzmény-lekérdezés segít megnyugodni. A műszaki állapotról, várható kiadásokról és a szükséges javításokról írásos és elektronikus dokumentációt készítünk.

Kik és hol végzik a TotalCheck használtautó-átvizsgálást?

Nyitópartnerünk a MűhelyPRN-sorozatból ismert Avalon Bosch Car Service Budapesten. Azért velük vágtunk bele, mert évek óta nézők százezrei előtt vizsgázik a szaktudásuk, és komoly eszközparkkal, dedikált vizsgasorral készültünk a közös munkára.

Tervben van újabb szervizek bevonása is, hogy az ország minden sarkában segíteni tudjunk a jó választásban (partnerszervizek jelentkezését is szeretettel várjuk).

Autóvásárlás és -eladás előtt is hasznos a TotalCheck átvizsgálás

Ami a vevőnek nyugalom, az eladónak duplán az. Ha gyors értékesítésben reménykedsz, és nem akarsz minden vevővel egyesével szervizekbe járkálni, vagy órákig hallgatni a Facebook-csoportokból gyűjtött bölcsességeket a leszedett olajsapka felett, mellékelj a komoly érdeklődőknek egy szép paksamétát a TotalCheckből, és előre kész választ adsz az összes feltehető kérdésre. Valószínűleg már az áralku lerövidülésén visszajön az átvizsgálás ára, és akkor még a sok megúszott okoskodást és az időnyereséget nem is forintosítottuk.

A szolgáltatás részletes leírását, a csomagok tartalmát és árait és az online bejelentkezést a TotalCheck oldalán találhatod.

Sok örömet kívánunk az ügyesen kiválasztott új autódhoz!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.