2021.02.10. 16:34

Péter hétvégenként akár ezer kilométert autózik ezzel a 2017-es Ford Mondeo TDCI ST Line-nal. Az autót az első gazdájától vásárolta, vigyáz rá, de hajtja is. Jó teljesítményre és kedvező fogyasztásra vágyott amikor a típus mellett döntött, illetve fontos volt, hogy leparkolás után jó legyen visszanézni rá. Majdnem minden tökéletes, csak elbújtak a lovak. Az Avalon Bosch Car Service alaposan átvizsgálta a nagy Fordot, majd Roland alaposan elemezte a kétliteres, közös nyomócsöves dízelmotor működését a MűhelyPRN 91. epizódjában.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.