2021.02.17. 17:54

Van, aki ennyi pénzből prémiumautót vásárol és büszkén szenved döntése következményeitől. Ő nem fogja szeretni a mai MűhelyPRN-epizódot, amelyben alaposan átvizsgálunk egy 2008-as Dacia Logan MCV 1,4 MPI-t. Ennél kevesebb extra aligha lehetne egy húsz évnél fiatalabb autóban, egyúttal énnél jobb általános állapotút se nagyon láttunk a félmillió forint környéki árkategória példányai közt. Jöjjön hát a 92. epizód az Avalon Bosch Car Serviceből, amelyben a filléres családi kombi átvizsgálásával mutatkozik be Harsányi Roland és ismét találkozhattok Peleskey Gyurival. Ők ketten váltják a fontos poszton Pesti Csabát, akitől kérésére búcsúzott el a MűhelyPRN. Remélhetőleg nem örökre.

Korábbi epizódok:

Árt a Mustangnak, ha otthon szervizeled?
Gazdája szereti az autót, de hanyagolja a márkaszervizeket, ezért otthon javította és karbantartott a V8-as sportkocsit. Ártott neki? Nézd meg!
Nagyon nehéz kárt tenni benne...
...de nem lehetetlen. Elmondjuk, mikre kell figyelned a guru szerint, ha jó Prius III-at szeretnél venni és nem akarod kinyírni.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.