2021.03.24. 17:01

Bence azért jelentkezett a MűhelyPRN-ba, mert kíváncsi volt, hogyan vészelte át a több mint 300 ezer kilométernyi használatot rokonától vásárolt autója, egy Toyota Corolla (E14) dízel. Manapság divat temetni a technológiát és mi tagadás, sok-sok rosszat hallunk bizonyos konstrukciókról, ráadásul a nitrogénoxid-probléma sem kedvez az ilyen motorral szerelt autók megítélésének. A dízelek ára csúszdán van, sőt, zuhan, miközben néhány célra még mindig a legjobbak. Lássuk, érdemes-e hosszútávra tervezni ennyi kilométer után! A Toyotát ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltuk át.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.