Becsületesnepper: nem veszek és nem számítok be ilyet

MűhelyPRN: Toyota Corolla Verso 2.2 D4-D - 2007.

2021.09.01. 16:21

Minden olyan összesítésben bérelt helye van a Toyota 2.2 D4-D motorjának, amely a használtan kerülendő motorokat listázza. Zoltán inkább a gyengébb változatot választotta, átvizsgáltatta, megjavíttatott már pár dolgot rajta és elhozta az Avalon szervizbe, hogy megtudja, van-e más baja. Persze hogy van, elvégre 14 éves autóról beszélünk, és külön kíváncsian vártuk az eredményt, hogy az elvileg betegágy motor a valóságban is az-e, 360 ezer kilométerrel a háta mögött. Az átvizsgálás természetesen az egész autóra kiterjedt, rá is bukkantunk a Verso egyik tipikus problémájára.

A Corolla Verso esetében a benzinesek motorok jelenthetik a menekülőutat, ha az 1,6-os változat használttesztje is érdekel, itt olvashatod el.

Korábbi epizódok:

Nem is kell rá költeni (két költés között)
„Ez miért nem rohad, mint minden Mazda?” – Roland, autószerelő.
Ennyibe kerül, amikor a Touaregnek nincs baja
Mikor hallottad utoljára a „jó Touareg” kifejezést, avagy hogyan vegyünk hirtelen felindulásból, átvizsgálás nélkül 17 éves használt SUV-t?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.