Hány lóerőt tud az egyik legnépszerűbb hibrid?

2023.10.19. 16:55

A technikája úttörő és lenyűgöző. Brilliáns alapötlet nagyszerű kivitelezésére láthatunk példát, a többi már történelem.

Egy kicsit jobb, mint az előző generáció, sokkal jobb, mint az azt megelőző.

Még környezetbarátabb volt a fejlesztési irány egy alacsony légellenállású karosszériával. Tele van szabadalmaztatott dolgokkal és innovációval, persze sok dolog nem látható ebből. A motor már 1,8-as 2ZR-FXE Atkinson ciklussal és 99 Le-vel , 142 Nm-rel. A megbízhatóság érdekében NiMH akku kapott ami mindössze 1,3 kWh – nem jó, de nem is tragikus – mondhatnánk egy filmbéli idézettel. A PowerSplit technológia minden generációja varázslatos egyszerűségű és nagy hatékonyságú. Nézzük is:

Ma már könnyebben emészti meg ezt az ember, mint mondjuk az elődjét 2000 környékén. Látjuk az értelmét és az élettartamát, megbízhatóságát.

Legyetek részesei ennek a történetnek, úgyhogy ti is jelentkezzetek a megújult formátumú Erőmérőbe!

Lesz még érdekes autó, de addig is kérlek ha tetszett, oszd meg, lájkold, kommenteld és jelentkezzetek autóitokkal a jelentkezési űrlap kitöltésével, akár korszerűbb összkerekes vagy/és elektromos autóval is, itt azt is meg tudjuk mérni, lájkoljátok a Totalcar.hu-t a Facebookon, kövessétek be Youtube-csatornánkat!