Amikor már az autód kilincse is egy kijelző

2022.03.17. 16:28

Úgy néz ki, hogy a Mercedes-féle HyperScreen nem fog megállni az autók belterében, a gyártó legújabb, Amerikában benyújtott szabadalmi kérelme kilincsbe épített megjelenítőről árulkodik - írta meg a Carbuzz.

Az okostelefonos nyitással az autó nyilván tudja, ki közelít felé, így név szerint köszöntheti a kedves tulajdonosát, de ki lehet rá íratni időjárást, vagy a munkába érés tervezett időtartamát. A kilincs nyitott állapotban zöld, bezárt állapotban pirosan világíthatna, és virtuálisan fa, króm, vagy bármilyen felületet felvehetne.

Őszintén nem hiszem, hogy ez egy olyan kérdés, amit bárki, valaha is feltett volna, mindenesetre a Mercedes szerint az ügyfelekben egyre nagyobb a vágy az autók teljeskörű személyre szabásában, így a lehető legegyedibb és legszemélyesebb módon szeretnék variálhatóvá tenni az autóikat, erre pedig szerintük remek felület az autók külső kilincse, amikre OLED kijelzőt téve bármit kijeleztethetünk az autóval.

L assan el kell fogadjuk, hogy ezek a fejlesztések fogják meghozni az autóiparba az egyediséget. A gyakorlat meg majd megmutatja, ki fogja ezt bármire és használni, és mennyire lesz vidám, mikor az első meghibásodások után sok számjegyű összegbe fog fájni egy kilincs cseréje is a márkaszervizben.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért keresd fel a Totalcar TeChno új Facebook-oldalát is!

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!