Parkoló Parádé június 19-én: Csillogó veteránok

Érdekel

TeChno Égéstér élőben 12:45-től! Mikor lesz itt önvezetés?

2022.05.12. 14:11

Ma, azaz pénteken, 12:45-től két szakértő segítségével próbáljuk megfejteni, mi fán terem az önvezetés, hogy lehet egy ilyen rendszert tesztelni, milyen hardver kell hozzá, és egyáltalán mikor dobjuk ki a kormányt az autókból. A Magyarországról világsikereket elérő Commsignia, mint autóipari beszállító vesz részt ebben a folyamatban, nem csak fejlesztenek, de a gyakorlatban is sokat tesztelik ezeket a megoldásokat, így egész biztosan sok újdonságot fogunk hallani mindannyian.

Virág László vezérigazgató és Patay Szabolcs, az autós iparáguk üzleti vezetője lesz a vendégünk, őket fogja kérdezi a stúdióban Papp Tibi és Szentkuti Ákos. Kérdéseket feltenni előre a Totalcar TeChno Facebook oldalon, és az adás közben, a Twitch-felületen keresztül is ér!

A Totalcar műsorait itt láthatod élőben! Élő égéstér, beszélgetések, játék és minden, ami mi vagyunk! Nézd, beszélgess, kérdezz, szólj bele! Kövesd Twitchen és ha tetszik, fizess elő, iratkozz fel

Twitch műsorterv:

  • 2022.05.18. 13:00-tól: Élő Égéstér: Az Égéstérben Gajdán Miki, Bolla-G és Zombi fognak okoskodni - illetve Anti feltételesen, ha visszaér a forgatásról -, és ugyan az adás felelőse eddig lusta volt összefésülni a témákat, azt lehet sejteni, hogy szóba fog kerülni az elmúlt időszak legjobb versenyélménye, a hétvége legsúlyosabb bulija, ami rommá égéssel végződött, illetve a terület, ahol a villanyhajtás még nem érett be (de van még remény).
  • 2022.05.27. 10:00-tól: Égéstér Extra

A korábbi adásokat Youtube VOD csatornánkon nézheted meg