Felelős rollerezésre tanít az V. kerület

2022.06.22. 13:02

Ma délután 5-kor tart egy ingyenes elméleti és gyakorlati képzést az V. kerület önkormányzata, partnerként pedig a legnagyobb, itthon is működő rollermegosztó cég, a Lime lesz segítségükre. A biztonságos rollerközlekedésre felkészítő elméleti és gyakorlati képzés ingyenes, a résztvevők 5 ajándék Lime-percet és egy bukósisakot is kapnak, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, és csak az V. kerületi lakcímkártyával rendelkező, 18. évüket betöltött embereknek szól.

Hatékony közlekedést, de sok problémát is hoztak a rollermegosztó szolgáltatások, a sétálóutcákat nagy számban tartalmazó budapesti V. kerület pedig nagyon gyorsan lépett az ügyben: elsőként a rollerek drasztikus begyűjtésével és nagyon erős korlátozásokkal, később azonban kultúrált rollerparkolók kialakításával, és olyan pozitív kampányokkal, mint a mai.

Aki regisztrálni szeretne, az a képen látható e-mail címen és telefonszámon megteheti, a helyszín természetesen az 5. kerület, egész pontosan a rakpartnál lévő Olimpia park.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!