Izgalmas csavarral tér vissza az elmúlt évek egyik legjobb off-road játéka

2023.08.27. 11:19

Hat évvel ezelőtt a MudRunner alaposan felforgatta az off-road játékok műfaját. A Saber Interactive alkotása látványos murvás driftek és nyaktörő ugratók helyett a sárdagasztásra és a természet állította akadályok lassú és nehézkes leküzdésére helyezte a hangsúlyt. Mivel a játék hangos sikert aratott, 2021-ben SnowRunner néven érkezett is a havas-jeges tematikával feldobott folytatás, a napokban pedig a jelenleg is fejlesztés alatt álló harmadik epizódról is lehullt a lepel.

Az Expeditions: A MudRunner Game neve sokatmondó. Míg az előző epizódokban a faszállításhoz hasonló mindennapi fuvarmunkákon volt a hangsúly, az új rész már kifejezetten a felfedezésre, a vadon meghódítására fókuszál. Feladatunk rég elhagyatott romok, izgalmas természeti képződmények, lezuhant repülők és sok egyéb felkutatása lesz, mégpedig alaposan megtervezett, profi expedíciók keretében. Ebben a szívós off-road járművek mellett drónok, csörlők, fémdetektorok és egyéb technológiai vívmányok is a segítségünkre lesznek.

Az Expeditions: A MudRunner Game a fejlesztők ígérete szerint 2024-ben érkezik, mégpedig PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re egyaránt.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!