A Bugattival villogó Andrew Tate mostantól legalább 30 napig egy román börtönben influenszerkedhet

2022.12.30. 13:54

Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy egy fiatal klímaaktivistával folytatott cicaharcod megunja a román ügyészség, és letartóztasson a testvéreddel együtt?

Ki a jó ég az az Andrew Tate? A jelek szerint egy közönséges bűnöző. Továbbá korábbi kétszeres kick box világbajnok, trash TV celebritás, influenszer, valamint saját elmondása szerint nőgyűlölő, a maszkulin szupererő szélsőjobbos hívője. Vírustagadó, kirekesztő és egyéb, kattintásból és agyatlan követőkből sokat hozó, ám amúgy átlátszó és emberileg elfogadhatatlan bejegyzései miatt többször kitiltották a fontosabb közösségi média platformokról, de aztán Elon Musk megvette a Twittert, és visszaengedte rá Cobratate pajtásunkat.

Tate papának van egy teljesen átlagosnak mondható, meglehetősen fantáziátlan dubaji autógyűjteménye is, és most részben épp ezért került bajba. Bugatti Chironnal és Ferrarikkal villogni eleve roppant izzadságszagú, de az izompólós kultúra e csillaga azt a hibát is elkövette, hogy beszólt a szintén hatalmas követői táborral rendelkező svéd klímaaktivistának, Greta Thunbergnek.

Az emissziós vitába azzal szállt be, hogy közölte, 33 autója van, melyek közül kettő a 6,5-literes V12-vel hajtott Ferrari 812 Competizione, egy pedig a jól ismert Bugatti a nyolcliteres, négy turbós W16-os motorral. Persze van neki McLaren 765 LT-je is, hiszen a szexvideós bűnözés egy darabig jól mehetett.

Erre jött Thunbergtől az immár hírhedt kisfarok komment, majd Tate válaszvideója, melyből kiderült, hogy az amúgy bő öt éve Romániában élő influenszer továbbra is szeret pizzát rendelni a Bukarest északi részén található piperai házába.

Andew Tate családi bűnbandáját természetesen nem pár pizzásdoboz buktatta le. Valójában annyi történt, hogy az amerikai nagykövetség már áprilisban tájékoztatta a szervezett bűnőzésért és terrorizmusért felelős román hatóság, a DIICOT csapatát arról, hogy ideje kiszállni a helyszínre, mert többek közt egy amerikai nőt is pornográf felvételek készítésére kényszerítenek a házban, akarata ellenére. Ekkor embercsempészet vádjával indult nyomozás, ám tavaszi letartóztatásukat követően még kiengedték a Tate testvéreket.

Azóta viszont eltelt nyolc hónap, a DIICOT pedig láthatóan nem szerette volna úgy kezdeni 2023-at, hogy egy körözött bűnöző szabadlábon henceg az interneten. Összeálltak a bizonyítékok, a The Guardian értesülései szerint pedig a román kommandó begyűjtötte Andrew és  Tristan  Tate-et két további gyanúsítottal együtt, miután a pizzarendelés elárulta, merre is lapulnak épp.

Az ostobaság fáj, ám ettől még fontos üzenet a pizzásdobozok újrahasznosítása. A következő Bugatti ráadásul hibrid is lesz, mintha legalábbis számítana.

Frissítés (2022.12.30., 16:48):

Közben Reuters is jelenti, hogy 24 órás előzetes letartóztatás vége előtt a román ügyészség a bíróságnál indítványozta Andrew és Tristan Tate, valamint két román állampolgárságú társuk további 30 napos őrizetben tartását, mivel véleményük szerint erősen fennáll a szökés lehetősége. A gyanúsítottak így egyelőre börtönben maradnak, miközben hat női áldozatot említ a vádirat, jelentős pénzmozgások mellett.