Üvöltő motorok, pazar hangulat!

2013.06.15. 12:11

Eddig minden terv szerint történt, reméljük ez nem is fog változni. Lement a regisztráció, a tájékoztatás és megnyílt a pálya. A hangulat pazar, nem látni unatkozó arcokat. Van, akit a parkolóban tanyázó veteránok kötnek le, másokat az épített csodák, vagy a kiállított szupersportautók, a GT-R, a Radical vagy a Gallardo. Időközben elkezdődtek a menetek a vezetéstechnikai és az offroad pályán is. A parkoló sorai között sétálgatva az ember azt sem tudja, hogy hova kapja a fejét, a bőség zavara. Nemrég a negyedik csoport résztvevői, és köztük a Hangyász is, megkezdték az első köreiket. Baleset (kopp-kopp) nem volt. Egy korai ebéd után is lesz itt még látnivaló, ki lehet hozni az egész családot. Lapozzák végig a galériát, kedvet csinál, ha eddig nem lett volna.

 P1120078 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.