Győzelem vagy halál

Totalcar-Hungaroring Pályanap IV.

2013.08.12. 17:06

Tanultunk a hibáinkból, ez jó hír. És tovább akarunk lépni, ez talán még jobb. A visszajelzések alapján akár elégedettek is lehetnénk az első – Hungaroringgel együtt szervezett – pályanappal, de tudjuk, hol és mit kellene még javítani. És mindent meg is teszünk, hogy többet adjunk, olcsón, de leginkább ingyen, mindenkinek.

Készüljön mindenki: csapatós srácok, hétvégi kocaautósok, amatőr- és profi versenyzők, apa, anya és gyerekek is. Utóbbiaknak igazi Kánaánt szervezünk idén, az iskolakezdéssel járó stresszt könnyebb lesz így feldolgozniuk. És – természetesen – nem éppen szokványos módon képzeljük ezt.

Hiszen mikor máskor van lehetőségük a srácoknak egy tetőn kialakított KRESZ-parkban csapatni a villanyautókkal- és motorokkal? Vagy egy hűvös, klimatizált teremben legózni, autózni, hancúrozni egy jó babzsákon-játszószőnyegen, miközben anya vagy apa pihen és figyeli a versenypálya történéseit? Ugrálóvár? Persze. Az ország legnagyobb, mobil bringás parkját a Shimano hozza, az is lesz. A paddock teteji VIP-szekció és az egyik parkoló teljes mértékben a családé, ingyen és bérmentve. Biztos, hogy valamit kifelejtettem, de a lényeg: ez egy igazi, családi móka lesz.

És persze ez még nem minden. A Continental jóvoltából lesz itt egy apró kis gumigyár, ahol megnézhetik, hogyan készül az abroncs, szombaton lesz még Totalcar Old- és Youngtimer Sokadalom (itt meg lesz adva az esély minden – 25 évnél idősebb – autónak, hogy 5000 forint ellenében mehessen a pályán – nem is keveset - és természetesen fotó is készül róla (nem csak) itt). Lesz hivatalos Time Attack-futam, az ország leggyorsabb autóival és természetesen döngetés 50 regisztrált résztvevőnek (szombaton, vasárnap pedig a szokásos 100-110-nek), látványos és zajos-hangos bemutató a BM Országos Katasztrófavédelem  jóvoltából...

És persze kipróbálható új autók, nyeremények (több téligumi-voucher pl.), körözés profi versenypilótákkal (szeretnél menni egy kört Michelisz Norbi, Walter Csabi vagy Turán Frici mellett ülve?), szimulátorok és természetesen vezetéstechnikai tréning, kicsit többért ellenben jelentősen hosszabb időtartammal. Természetesen mobil (és ingyenes) diagnosztika-állomásunk is kivonul, naná, hogy lesz mobilgumis is, aki ingyen dobja le a rongyos abroncsot és rakja fel a centrírozott újat.

És ez még nem minden, de olyan iszonyatos fordulaton dübörög a gépezet jelenleg, hogy mindenre nincs is idő és hely. Hamarosan kezdünk, kiírjuk a regisztrációs időpontokat szombatra, a Totalcar-Oldtimer Sokadalomra és vasárnapra, valamint a vezetéstechnikai tréningre is. Így adjuk meg az esélyt azoknak, akik éppen nincsenek számítógép előtt. Figyeljék a Totalcart és a Totalcar Facebook-oldalát, jönnek a nyeremények és az infók, hamarosan.

Mindent megteszünk, hogy mindenki megtalálja a magáét augusztus 31 - szeptember 1-én a Hungaroringen. Ne maradjanak otthon!

Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot