2014.05.26. 11:07

Ritka nagy mákunk van az idei Totalcar-Hungaroring pályanappal. Nem elég, hogy minden szponzorunk és támogatónk hoz valamit a nézőknek. Nem elég, hogy értékes nyereményeket sorsolunk ki több standon is (és itt ne az EÜ-csomag+pendrive kombóra gondoljanak), hanem az ország talán legstabilabb- és legprofibb online-közvetítő csapatát is a fedélzetre vettük.

A Sport Live Media közvetítéseit néha mi is közre adjuk és néha bizony nem értjük, hogyan sikerül ilyen zavarmentes streamet biztosítaniuk akár raliról, akár a Hungaroringről. Valahogy megcsinálták és működik, ennek mi pedig csak örülünk, hiszen így június 7-én is online követheti figyelemmel a történéseket az, aki esetleg nem jutott ki vagy nem jön el.

Több mozgó kamera, fedélzeti kamerák és pályaszéli képek, mindez élőben. Nem tudjuk és nem is akarjuk talán tudni, hogyan csinálják, de meg fogják csinálni. A műsor folyamatos lesz, könnyen lehet, hogy éppen látogatóinkat interjúvoljuk meg. Természetesen követhető netbookon és okostelefonon is.

Nem lesz nekik nagy kihívás, hiszen egy héttel később már a Fehérvár Rally szuperspeciál szakaszát nyomják élőben, több kamerával.

A pályanapi közvetítés élőképét természetesen megosztjuk, így aki esetleg hezitált, az is meggyőződhet majd arról, hogy érdemes elindulni.

Ja, és aki esetleg kíváncsi az ország egyik legismertebb drifterére és annak autójára, nos, az is megtalálja a magáét Kerényi Ádám személyében.

És persze ne feledjétek, hogy 8000 forintért cserébe másfél órás profi vezetéstechnikai tréninget adunk. Valamint ugyanennyiért igazi, dagonyás offroadozást. Utóbbire ezen az e-mailcímen lehet jelentkezni. Nincs már sok szabad hely.

Remek buli lesz az egész családnak, ne maradjatok otthon! Mi már nagyon készülünk.

Hungaroring Tanpálya Capriolo Katasztrófavédelem
Nissan Mercedes Benz Vespa Continental Motul Citroen Peugeot autoglym Makita Renault ssangyong suzuki Bitframe Bitframe Powerflex Isuzu Burn