Dolgozunk, hogy jó legyen

2014.06.06. 20:00

Építünk-szerelünk és szögelünk, holnap reggel hétkor nyílnak a kapuk.

Most nem is tudom, mit kéne írnom ahhoz, hogy mindenki elhiggye: holnap piszok jó buli lesz a Hungaroringen. Mert az lesz, ez biztos, nem véletlenül vagyunk már bokáig koszosak és izzadtak. Jelenleg is itt vagyunk, építünk, hordjuk szét az ajándék pogácsákat- és italokat, Bandi a Pisztoly alatt szerel és egyre csak jönnek a kiállítók sorban. Itt van már a Burn és a BATAK Pro, amit mindenképpen próbáljon ki minden wannabe versenyző, kicsi és nagy egyaránt, itt vannak a méregerős Nissanok, a Leaf, amelyet ki is lehet próbálni holnap és persze az AMG-különítmény, a Bitframe-kütyüi és a Citroen játszóháza is elkészültek már. Lesz itt autópolírozás, autóvágás, villanymotor és miegymás.

Persze elképesztően nagyot szívtunk ma mindennel, amivel csak lehetett. Dugó volt mindenütt a városban, késtek a beszállítóink és óránként legalább egyszer eluralkodott mindenkin a pánikhangulat.

Egészen eddig. Mert most már az időmérő-monitor is üzemel, hogy holnap mindenki láthassa, mennyit futott az ország egyetlen Grand Prix-pályáján.

Kattintsák a galériát, ott vagyunk és dolgozunk, mert most már elhisszük, hogy megint megcsináltuk. Holnap pedig ott tépünk majd a pályán, a lányok mosolyogva árulják a vadonatúj és menő pólóinkat, mi pedig ma este ájultan zuhanunk az ágyba.

Előtte azonban még valami, ami fontos!

A vezetéstechnikai tréning résztvevői közül csak azok hajtsanak a gyülekezési pontra, akik a soron következő tréningen vesznek részt, mert húsz autó elfér ott, százhúsz azonban nem. Azok, akiknek éppen nem kezdődik a tréningjük, azok a látogatói parkolóba álljanak, onnan tudnak majd feljönni a paddock alatti gyülekezőhelyre!

Ne maradjanak otthon és ne hagyják otthon a családot sem, mert itt mindenki megtalálja a magáét! A regisztráltak útja pedig elsőként a bejáratnál balra található regisztrációs sátorhoz vezessen!

Hungaroring Tanpálya Capriolo Katasztrófavédelem
Nissan Mercedes Benz Vespa Continental Motul Citroen Peugeot autoglym Makita Renault ssangyong suzuki Bitframe Bitframe Powerflex Isuzu Burn