Dolgozunk, hogy jó legyen

2014.06.06. 20:00

Építünk-szerelünk és szögelünk, holnap reggel hétkor nyílnak a kapuk.

Most nem is tudom, mit kéne írnom ahhoz, hogy mindenki elhiggye: holnap piszok jó buli lesz a Hungaroringen. Mert az lesz, ez biztos, nem véletlenül vagyunk már bokáig koszosak és izzadtak. Jelenleg is itt vagyunk, építünk, hordjuk szét az ajándék pogácsákat- és italokat, Bandi a Pisztoly alatt szerel és egyre csak jönnek a kiállítók sorban. Itt van már a Burn és a BATAK Pro, amit mindenképpen próbáljon ki minden wannabe versenyző, kicsi és nagy egyaránt, itt vannak a méregerős Nissanok, a Leaf, amelyet ki is lehet próbálni holnap és persze az AMG-különítmény, a Bitframe-kütyüi és a Citroen játszóháza is elkészültek már. Lesz itt autópolírozás, autóvágás, villanymotor és miegymás.

Persze elképesztően nagyot szívtunk ma mindennel, amivel csak lehetett. Dugó volt mindenütt a városban, késtek a beszállítóink és óránként legalább egyszer eluralkodott mindenkin a pánikhangulat.

Egészen eddig. Mert most már az időmérő-monitor is üzemel, hogy holnap mindenki láthassa, mennyit futott az ország egyetlen Grand Prix-pályáján.

Kattintsák a galériát, ott vagyunk és dolgozunk, mert most már elhisszük, hogy megint megcsináltuk. Holnap pedig ott tépünk majd a pályán, a lányok mosolyogva árulják a vadonatúj és menő pólóinkat, mi pedig ma este ájultan zuhanunk az ágyba.

Előtte azonban még valami, ami fontos!

A vezetéstechnikai tréning résztvevői közül csak azok hajtsanak a gyülekezési pontra, akik a soron következő tréningen vesznek részt, mert húsz autó elfér ott, százhúsz azonban nem. Azok, akiknek éppen nem kezdődik a tréningjük, azok a látogatói parkolóba álljanak, onnan tudnak majd feljönni a paddock alatti gyülekezőhelyre!

Ne maradjanak otthon és ne hagyják otthon a családot sem, mert itt mindenki megtalálja a magáét! A regisztráltak útja pedig elsőként a bejáratnál balra található regisztrációs sátorhoz vezessen!

Hungaroring Tanpálya Capriolo Katasztrófavédelem
Nissan Mercedes Benz Vespa Continental Motul Citroen Peugeot autoglym Makita Renault ssangyong suzuki Bitframe Bitframe Powerflex Isuzu Burn

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.