Programajánló

 • 2018.
  jún 22.

  V. Országos Audi Találkozó

  2018-ban ötödik alkalommal tartjuk meg háromnapos találkozónkat június 22-24. között eddigi legjobb helyszínünkön, a kecskeméti szabadidőparkban, a Domb Beach Strand Kecskemét, illetve a Ride Cable Wakeboarding területén!
  (Kecskemét, Csabay Géza körút 7.)

  Tópart, strand, sportpályák, wakeboard, illetve az autóitok számára is szinte korlátlan hely, programok, vetélkedők, szépségverseny ugyanúgy, mint a korábbi években!

  Részletek
  • Időpont 2018. június 22. - 2018. június 24.
  • Szervező Ingolstadt's Finest
  • Helyszín Domb Beach Strand Kecskemét
  • Jegyár 4000 Ft
  • Honlap az V. Országos Audi Találkozó eseménye a Facebookon
  • Részletek A találkozó koncepciója, programjai, lehetőségei alapvetően változatlanok az előző évekhez képest, részletek hamarosan!
   Bemutatkozásnak álljon itt a tavalyi rendezvény linkje:
   goo.gl/Bbyk3H
   és összefoglaló videója:
   goo.gl/BnhtvW

   Helyszín, időpont:
   2018. június 22-24.
   Szabadidőpark | Domb Beach | Ride Cable Wakeboarding
   Kecskemét, Csabay Géza körút 7.

   Belépő árak:
   Péntek: 4.000.- Ft. / fő
   Szombat: 3.000.- Ft. / fő
   Vasárnap: 3.000.- Ft. / fő
   Autó belépő: 3.000.- Ft. / autó

   Autó belépő természetesen csak egyszer fizetendő; személybelépőddel bármelyik nap érkezel, vasárnap zárásig maradhatsz és a Rendezvényparkban díjtalanul sátorozhatsz IFA vagy bármilyen további, rejtett költség nélkül.

   Autós belépőd mellé a Matricakell.hu - matrica webáruház jóvoltából emlékmatrica, a Havas & Timár Pincészettől egy üveg '17-s rozé és a Hungaromobile Service Kft. jóvoltából az első száz autósnak találkozós nyakbaakasztó jár majd ajándékba!
   Személybelépőd magában foglalja a strandbelépőt, továbbá a csúszda használata is ingyenes lesz.

   A Rendezvénypark területén több mosdó és idén már MELEGVÍZES zuhanyzók is találhatóak, és az áramellátás is megoldott és szintén ingyenes.
   A Rendezvénypark területén faház illetve egyéb 'hagyományosabb' szállás nincsen, viszont annak majdnem közvetlen közelében található a Táncsics Kollégium
   Gyermekeknek a rendezvény 10 év alatt ingyenes.

   Főtámogatóink:
   Hungaromobile Service Kft.. - www.hungaromobile.hu
   VW-Audi konszern autók szervizelése és javítása
   Konszern kiegészítők árusítása

   Epextech.hu - www.epextech.hu
   Szerszám és garázstechnika - Minden, ami egy műhelyhez kell.

   Támogatóink, partnereink:
   Easy Wash System - Lurdy Ház
   Dubs United
   Matricakell.hu - matrica webáruház
   Havas & Timár Pincészet
   Vibropolír Tiszakécske
   BOMBA Energy Drink
   Ballantine's
   WellWex
   Ékszermánia Szeged

   TOVÁBBI RÉSZLETEK HONLAPUNKON ÉS A FACEBOOKON!

   www.auditalalkozo.hu
 • 2018.
  jún 23.

  Parkoló Parádé/Múzeumok Éjszakája 21.

  Jön a legmenőbb Parkoló Parádé az évben, most éppen az Aeroparkban, amikor pár old-, young- és excitingtimeres autós megautóztatja az odaérkező érdeklődőket. 

  Részletek
  • Időpont 2018. június 23. - 2018. június 23.
  • Szervező Totalcar
  • Helyszín Aeropark
  • Jegyár 1700 Ft
  • Honlap Parkoló Parádé/Múzeumok Éjszakája 21.
  • Részletek A legfontosabb tudnivalók, pontokban:

   1. idén a ferihegyi Aeroparkban lesz az autóztatós PP, NEM az eddigi helyszínen, a Hungexpón.
   2. a Parkoló Parádé rendezvény hivatalosan délután 7-től este 10-ig tart, de a park amúgy hajnali 2-ig nyitva van.
   3. az autóztatást vállalóknak délután hatra pontban oda kell érkezniük, 7-től pedig beesik a látogatók hada.
   4. a helyszínre az tud bejönni, aki kiváltja a Múzeumok Éjszakája-belépőt, ide kattintva: http://bit.ly/2ydudWK
   5. Az autózásról: hogy a legutóbbi rendezvény tumultusát elkerüljük, az autókba azok tudnak majd beleülni, akik erre külön feliratkoznak, a jegyvásárlás után. (A feliratkozás ingyenes, de szükség lesz a jegy visszaigazolásában kapott sorszámra.): http://bit.ly/2LR0Tr7
   6. a rendezvény teljesen a szabadban zajlik, maximum a repülők nyújtanak némi védelmet az eső ellen (illetve kinek-kinek az autója, esernyője, dzsekije, skála-coopos nejlonzacskója). Készüljetek megfelelően, ha borúsra áll az idő.

   Ezen az estén speciális repülőtéri járművek is megjelennek a múzeumban: látható lesz fékhatást mérő autó és több olyan földi kiszolgáló eszköz, melyeknek a járatok felkészítésében van szerepük. Megtekinthető és utasként kipróbálható lesz az oldtimer előteres Zsiguli és Wartburg, érkezik a Malév-festésű „faros” Ikarus 55-ös, valamint az Ikarus 250-es és 280-as is.

   Izgalmas vészhelyzeti szimulációs bemutatóval készülnek a repülőtéri tűzoltóság és az AMS Mentőszolgálat szakemberei. A repülőgépeken stewardessek tartanak légiutas-kísérő tanfolyamot gyerekeknek, közben pedig folyamatosan indulnak a népszerű reptérlátogatások is. Emellett érkezési sorrendben kipróbálható lesz a szimulátor, a büfé melletti múzeumi shopban pedig modellek, repüléssel kapcsolatos emléktárgyak vadonatúj kollekciója vásárolható.

   Tehát hosszabb, színesebb, szagosabb esemény lesz, cserébe az elemeknek jobban ki leszünk téve, erre mindenki készüljön.

   Az Aeroparkra kijutás nem csak autóval lehetséges! Egész délután és este ingyenes ingajárat közlekedik Budapest belvárosa és az Aeropark között. Érkezz Malév festésű csuklós Ikarus 280-assal a repülőtéri múzeumba, melyen a karszalag érvényes és meg is váltható! A Deák téren az autóbusz a Városház utca felőli oldalon indul.

   A járatok menetrendje:

   Deák tér-Aeropark: 15:00; 17:00; 19:00; 21:00; 23:00; 01:00
   Aeropark-Deák tér: 16:00; 18:00; 20:00; 22:00; 00:00; 02:00
   Megállóhelyek: Deák tér, Astoria, Kálvin tér, Corvin negyed, Klinikák, Nagyvárad tér, Aeropark.

   A múzeum a Kőbánya-Kispest metróállomásról induló 200E autóbusszal is megközelíthető, a „Repülőmúzeum” megállóig kell utazni.

   Részletes információk itt: http://bit.ly/2JRG8Ow
 • 2018.
  júl 14.

  Pickup 4x4 Fesztivál

  A Pickup 4x4 – Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg 2018 július 14.-én immár második alkalommal a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Hungaroringen.

  https://www.facebook.com/events/1753027434739556/

  Galéria 2017:
  https://pickup4x4.hu/index.php/hu/fooldal/pickup-4x4-fesztival-galeria-2017

  Videók 2017:

  https://www.youtube.com/watch?v=MV928ajghag

  https://www.youtube.com/watch?v=mmsUHFHXzMk&t=4s

  Részletek
  • Időpont 2018. július 14. - 2018. július 14.
  • Szervező pickup4x4.hu - Limitless Accessories
  • Helyszín Hungaroring Off-Road Centrum
  • Jegyár 1990 Ft
  • Honlap Pickup 4x4 Fesztivál eseménye a Facebookon:
  • Részletek Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz ez, nem „őrült off-roadozás” hanem egy igényes, interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

   Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal és valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk majd vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen folyamatosan lesznek új autó bemutatók, így nem csak „szalon körülmények” között lehet azokat kipróbálni, hanem élesben változatos terepviszonyok között is.

   Aki elég bátor, az kipróbálhatja a mobil off-road rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz része amit nem fog könnyen elfelejteni!

   2018-ban megnyitjuk a Tanpályát is a látogatók előtt. Az 1-3 pályákat a személyautóval érkezők, a 4-es pályát a pickup és 4x4-es autók tulajdonosai használhatják. Tedd próbára magad és biztonságos körülmények között teszteld saját magad és az autód tudását!

   Idén először a Stihl Timbersports országos bajnokságának is helyszínt adunk! Nagyon érdekes program várható, profi verseny!

   Monster Truck utasnak is jelentkezhet bárki, sőt a bátrabbak akár vezethetik is, ez is garantáltan olyan élmény amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni.

   Azok számára akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást, ajánljuk az épített off-road pályát, ahol saját autót vezetve instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn akár extrém oldaldöntött helyzetben is.

   Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül majd, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és ha kis szerencséd van könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is.

   Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6x6-os épített pickup. Na erre még mi is kíváncsiak vagyunk!

   A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, koncertek, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait így különleges és extrém autókban sem lesz hiány.

   A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra több mint 1 millió forint értékben. A fődíjakat egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása árán szerezhetitek meg, kinek kedve szerint.

   Fődíj: Egy szett KMC Rockstar felni 18”x9” méretben! Értéke 609 000 Ft!

   A július 8.-i időpont miatt valószínű nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!

   14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyerekprogram várja. Aki nem rendelkezik pickup vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50m-re található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, melyet szintén ingyenesen igénybe véve mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt!

   Legyen a TE autód is Dzsungel Taxi!!! 

   A fesztivál területén lesz Street Food egész nap és a VIP vendégek részére még catering szolgáltatás is!

   Az fesztivál végén Pickup és 4x4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük ti is csatlakoztok majd!

   Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 8.-án a HUNGARORING-re a Pickup 4x4 Fesztiválra, garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!

   On-Line jegyvásárlás:
   http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4

   Az esemény Facebook oldala:

   https://www.facebook.com/events/1753027434739556/

   Az esemény a HUNGARORING hivatalos oldalán:

   http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4x4-fesztival

   Az esemény a Pickup 4x4 Fesztivál oldalán:
   http://fesztival.pickup4x4.hu
 • 2018.
  júl 19.

  Országos Vespa Találkozó

  Ezúton szeretettel meghívunk minden kedves klubtagot és Vespa rajongót a Győrött, 2018. július 18. és 22. napja között tartandó Országos Vespa Találkozóra.

  Részletek
  • Időpont 2018. július 19. - 2018. július 22.
  • Szervező Vespa Club Győr
  • Helyszín Győr
  • Honlap Országos Vespa Találkozó
  • Részletek Jelentkezni a vespaclubgyor@gmail.com email címen lehet.
   Vespa Club Győr Egyesület ERSTE BANK-nál vezetett 11600006-00000000-80110303 sz. alatti számlaszámra történő átutalással egyidejűleg.
 • 2018.
  aug 9.

  17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

  Benzingőzzel átitatott tömény Amerika, gumifüsttel tarkított, felejthetetlen pillanatok, több mint 1500 amerikai autó a 30-as évektől napjainkig, a legizmosabb, legdögösebb verdák, bikavadító programok és persze hajnalig tartó rock and roll bulik!
  Légy részese Magyarország legnagyobb amerikai autós bulijának:
  17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál - 2018. augusztus 9-12. Komárom, Monostori Erőd!

  Részletek
  • Időpont 2018. augusztus 9. - 2018. augusztus 12.
  • Szervező Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
  • Helyszín Komárom, Monostori Erőd
  • Jegyár 2000 Ft
  • Honlap Kedvezményes jegyek ITT!
  • Részletek Odavagy az amerikai, V8-as izomautókért, mindened az adrenalin és nem mondasz nemet egy benzingőzzel átitatott hosszú hétvégére, önfeledt bulizásra? – akkor augusztusban irány Komárom, a Monostori erőd, és a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál! Hogy mi vár ott rád?
   Dögös csajok, zúzós rock and roll koncertek, hajnalig tartó bulik, és persze a legfontosabb, több mint 1500 gyönyörű amerikai autó, a 30-as évektől napjainkig. Adrenalin löketben nem lesz hiány, légy részese a nagy amerikai autós felvonulásnak, és izguld végig a gumifüstölő versenyt, a Low Rider Show-t és a Big Foot autótaposást! Az aszfalton driftelő autók, az autómosó bikinis lányok, és az Off Road pálya pedig már csak hab a tortán.
   De ez még nem minden, testközelből nézheted az egyedülálló élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokságot.
   Ne maradj le a nyár legforróbb amerikai autós bulijáról, csatlakozz a Facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/837457719759578/

   További információ: http://usacar.hu/
 • 2018.
  aug 11.

  2nd GolFamilia Meet

  Sok szeretettel meghívjuk immár második alkalommal az összes Volkswagen Golf Tulajdonost és GolFamilia csoport tagot a “2nd GolFamilia Meet” Golf találkozóra!!

  Részletek:

  https://www.facebook.com/events/235306120611557/?ti=ia

  Részletek
  • Időpont 2018. augusztus 11. - 2018. augusztus 11.
  • Szervező Magyar VW Golf Club
  • Helyszín Velence - Drótszamár Park és Kemping
  • Jegyár 700 Ft
  • Honlap Facebook esemény link
  • Részletek Facebook esemény:

   https://www.facebook.com/events/235306120611557/?ti=ia
 • 2018.
  aug 17.

  Nemzetközi Polski Fiat 125p Találkozó

  Idén is megrendezésre kerül a kétévente megrendezett nemzetközi találkozónk a Balaton északi partján.

  Esemény:
  https://www.facebook.com/events/221817548362291/

  Program:
  http://polski.hu/tihany-2018-program/

  Részletek
  • Időpont 2018. augusztus 17. - 2018. augusztus 19.
  • Szervező Polski Fiat 125p Klub
  • Helyszín Csopak
  • Honlap Facebook
  • Részletek Szombaton felvonulás Csopak belterületén, onnan csoportosan, rendőri felvezetéssel Balatonfűzfő sportcsarnokához megyünk, a járművek megtekinthetőek lesznek ott is, valamint délután a csopaki kemping területén.


   Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 • 2018.
  aug 18.

  10. cee'Day - KIA családi nap

  Idén 10. alkalommal rendezzük meg KIA családi napunkat, ahol nem csak a márka legújabb modelljeivel találkozhatnak a látogatók, de egy nagyszerű csapatot is megismerhetnek.

  Jubileumi találkozónkra sok meglepetéssel, ajándékkal és felejthetetlen programokkal készülünk, és biztosak vagyunk benne, hogy 0-tól 100 éves korig minden korosztály jól fogja érezni magát.

  Mindegy milyen autóval érkezel, pár éven belül úgyis KIÁs leszel! :o)

  Részletek
  • Időpont 2018. augusztus 18. - 2018. augusztus 18.
  • Szervező ceedclub.hu
  • Helyszín Kiskunmajsa - JonaThermál
  • Honlap KIA cee'Day 2018 - ceedclub.hu
  • Részletek További részletekért keresd fel facebook oldalunkat, vagy regisztrálj tematizált fórumunkba!
   https://www.facebook.com/ceedclub.hu/
   http://forum.ceedclub.hu
 • 2018.
  szept 23.

  III. Veszprémi Toyota-Lexus Sportautó Találkozó

  Új helyszínen várunk Titeket az idén harmadik alkalommal megrendezendő találkozónkra melyre csak a Toyota és Lexus márkájú autókat várjuk és a 25 évnél idősebb japán vasakat.

  Részletek