Eladnám az autóm, hogy fizessem az elmaradásom

2011.07.20. 13:17

Daewo Kalosom van, 1.4 motoros, 2003 évjáratú, de ez egy hitelel terhelt autó. Nem tudtuk kifizetni a havi törlesztőt, és pár hónap múlva felhívtak, hogy ha nem fizetünk be azonnal 200000 Ft-ot, akkor elviszi a bank az autót! Eladhatjuk az autót, hogy kifizesük a 200000 Ft-ot???

Tisztelt Érdeklődő!

Feltételezhető, hogy az említett 200.000 Ft csak az önök elmaradása, a teljes tartozásuk ennél vélhetően nagyobb. Amennyiben értékesíteni szeretnék a járművet célszerű kérni egy lezárási ajánlatot a finanszírozótól arra vonatkozólag, hogy mekkora az az összeg amivel a szerződés megszűntethető. Többnyire van lehetőség arra, hogy az ügyfél maga értékesítse a finanszírozott autót, ennek menete cégenként eltérhet, de jellemzően a finanszírozó beleegyezése is szükséges. Mindenképpen egyeztessen a finanszírozójával a teljes tartozásról és az értékesítés menetéről!

Üdvözlettel
Hiteldoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.