Avulásos kárérték

2002.02.21. 00:08

Előfordulhat, hogy egy "aránylag új" gépjármű esetében a káridőponti érték szinte megegyezik a gépkocsi új értékével.

Tisztelt kárszakértő!

Tímár úr korábbi leveléhez kapcsolódóan írok. Nekem is volt egy totálkárom a Hungáriánál egy 4 hónapos autón, és akkor kifizették a teljes árat. (Igaz fél évig küzdöttem velük!)

Tisztelettel Bódi Tibor
(2002. 02. 01.)

Tisztelt Uram!

A gépjárművek értékelésénél különböző korrekciós tényezőket vesznek figyelembe. Egy négy hónapos gépkocsi káridőponti katalógusértéke minden esetben kevesebb, mint ugyanannak az autónak az új értéke. A korrekció nem minden esetben negatív irányú, hanem ez sok esetben pozitív, tehát előfordul, hogy egy "aránylag új" gépjármű esetében a káridőponti érték szinte megegyezik a gépkocsi új értékével.

Tisztelettel:
Szekeres Mária


Ha valamilyen, biztosítással kapcsolatos kételye, kérdése, problémája van, forduljon a TotalCar és a Allianz Hungária Biztosító Rt. szakértőjéhez. A kérdésekre Szekeres Mária kárrendezési szakértő válaszol. Küldjön egy levelet, melyben röviden összefoglalja esetét, esetleges panaszát. A válaszokat Súg a kárszakértő rovatunkban olvashatják.

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.