2011.10.25. 11:11

Tisztelt Kárszakértő!
Sajnos totálkárosra törtem a hiteles Suzuki autómat, a saját hibámból. A bankot felhívtam, de a hölgy a telefonban azt tanácsolta, hogy fizessem tovább a hitelt, mert akkor nem kérik egy összegben. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy ha eladnám a roncsot egy minimális összegért, csak hogy valamennyi pénz visszajöjjön, mert táppénzen vagyok, a lányom szemüvegét is újra kellett csináltatni, és az autó szállítása is nagyon sokba került, ezért semmi pénzünk nem maradt. Tehát ha a bank tudta nélkül eladnám, de ez valahogy kiderülne, akkor milyen büntetésre számíthatnék. Sajnos van olyan hitelem ami miatt elzálogosíthatják, ezért aggódok nagyon, de a pénz meg nagyon kellene, mert enni sem fogunk tudni. Válaszát nagyon várom, és előre is köszönöm. K.né.

 

Tisztelt Érdeklődő!
Amennyiben rendelkezik casco biztosítással a káresemény a módozat szerinti önrészesedés levonásával téríthető. A sérült gépjárművet Ön a bank tudta nélkül nem értékesítheti, mivel elidegenítési tilalommal terhelt az autó, ezáltal a törzskönyvvel is a bank rendelkezik a hitelszerződés kifizetéséig.
Üdvözlettel:
Horváth László

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.